Herb Pharma naturterapi

Herb Pharma naturterapi

Herb Pharma Naturterapi är en holistisk metod med blodanalys, högteknologisk akupunktur och örttillskott.

Vi använder två av världens äldsta läkekonster nämligen örter och akupunktur. Det gjordes inga blodprov vid den tiden så vi har skapat en unik kombination av gammal kunskap och modern teknologi. Vår blodanalys skiljer sig från den man gör inom den vanliga vården, för vi tittar på olika saker. Baserat på den värdefulla informationen från vår blodanalys kommer vi att arbeta med dig för att göra personliga rekommendationer om örter och tillskott som stödjer din kropp. Här kan du även se förändringar efter att du tagit örter under en längre tid.

Vad är Herb Pharma terapin bra för?

Herb Pharma Naturterapi kan hjälpa dig med vardagskrämpor och problem som läckande tarm, trötthet, nedsatt ork, nedstämdhet, stress, smärta i axlar och armar, cirkulationsproblem, inflammationer, tarm- och magbesvär, rygg- och nackproblem, utmattning, inflammatoriska tillstånd som till exempel fibromyalgi, huvudvärk och migrän, hormonella besvär mm.

Du som mår bra men vill ha bättre allmän koll på din hälsa kan snabbt få svar på hur du kan hjälpa din kropp att bibehålla balans och fortsätta att må bra.

Herb Pharma kan hjälpa dig med flera vardagskrämpor

Herb Pharmas blodanalys

I mikroskop görs en analys av tort och levande blod. Ett kapillärt blodprov tas i ett finger med en lansett. Därefter analyserar terapeuten blodet i ett mikroskop som är kopplat till en datorskärm via en kamera, där svaren erhålls omedelbart. En analys kan visa på ett 20-tal olika saker. Bland annat läckande tarm, candida, lever- och gallpåverkan, sammanhängande röda blodkroppar, försurning, stress, parasiter, järnbrist, tungmetaller, förekomsten av mögel mm.

Akupunktur med QI-power från Herb Pharma

QI-Power, ett nålfritt högteknologiskt mät- och behandlingsinstrument som mäter energin som genomströmmarna meridianerna, energiflödet i akupunktursystemet. Eftersom akupunktursystemet är svagt elektrisk är det mätbart med hjälp av dagens teknik, både före och efter behandling.

Behandling sker med infrarött ljus i specifika frekvenser. Vilka frekvenser som används beror på vad som behandlas. Vårt akupunktursystem är sammankopplat med våra inre organ och diverse symtom. Vanligt förekommande är åtgärder för mm.

Herb Pharma QI-power nålfri akupunktur

Örttillskott från Herb Pharma hjälper till

Kinesiska örter på ett fat

Herb Pharmas örttillskott är nogsamt framtaget där varje ört har sin unika kompetens i varje produkt. Örter kan hjälpa till att rensa, rena och stödja en kropp i obalans eller att bibehålla en kropp i balans. Klienter som kommer till oss har ofta lidit av olika åkommor under lång tid och har fått höra av vårdgivare att problemet inte är medicinskt. Många gånger behövs en avgiftning för att skapa bästa möjliga balans. Där kan våra örttillskott göra stor skillnad för att åtgärda de underliggande problemen.

Hur går behandlingen till?

Herb Pharma-terapeuten tar ett blodprov genom ett stick i ditt finger och granskar tillsammans mig dig blodet på en datorskärm samtidigt som du får veta vad man kan se i ditt blod.

Därefter mäts dina referenspunkter i akupunktursystemet på fingrar och tår. Eventuella obalanser noteras och behandlas med ett unikt högteknologiskt akupunktursystem. Du får också rekommendationer om eventuella behov av örttillskott.

Ett nybesök tar ca 1,5 timmar. Det kan behövas flera behandlingar beroende på ditt tillstånd.

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer så kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Verifierad av MonsterInsights