Välkommen till Lenas hälsotek

Jag heter Lena Wolger Nehrer och bor i Västerås där jag har mitt företag, Lenas Hälsotek, som jag driver vid sidan om annat arbete. Jag är diplomerad kinesiolog och diplomerad Herb Pharma-terapeut (blodanalys, nålfri akupunktur och örter). Jag har utbildat mig inom biomagnetism, är reiki master och certifierad jordningsguide. Mellan arbete och behandlingar studerar jag just nu också till kraniosakral terapeut.

Om jag kan hjälpa andra att må bra så blir både de och jag glad, det gillar jag.

Parallellt med ordinarie yrkesutövning har jag studerat olika hälsogrenar av både intresse och nyfikenhet. Jag tog steget ut och startade eget för några år sedan Lenas Hälsotek.

– Diplomerad kinesiolog
– Herb Pharma Naturterapi blodanalys, nålfri akupunktur och örter.
– Biomagnetismterapeut
– Reikimaster
– Certifierad jordningsguide
– NAT massage

Verifierad av MonsterInsights