NAT – Neuro Auricular Teknik

NAT är bra:

För dig som är stressad, utmattad eller upplever problem med nackbesvär, migrän, whiplash, parkinsons eller emotionella trauman eller bara är ute efter en skön avslappning.

Vad är NAT?

NAT – Neuro Auricular Teknik är en teknik där man med hjälp av en glasstav, vitaflex-massage och eteriska oljor stimulerar det autonoma nervsystemet. Syftet är att väcka och återställa full kapacitet till LC (Locus coeruleus) och vagala ganglion vid basen av hjärnan och att ansluta alla synapser i hjärnan och övre ryggmärgen.

NAT utvecklades av Gary Young 2007 på Nova Vita-kliniken i Ecuador. Han upptäckte hur man kunde få det autonoma nervsystemet i balans. Att arbeta med glasstaven på LC, är som att öppna en inkörsport till hjärnan. LC är en central kopplingsstation med mer än 1000 nerver. NAT stödjer nervsystemet och oljorna har en lugnande och avstressande effekt.

Behandling:

Behandlingen utförs längs skallbasen samt hals-och övre bröstkotor med glasstav, massage och oljor. Under behandlingen med glasstav ligger du på mage och den avslutas på rygg med några ”lymfpump” vid skallbasen.

En behandling tar ca 40 minuter

NAT – Neuro Auricular Teknik
Verifierad av MonsterInsights